Optiek Van Neste Izegem en Hooglede

Optiek Van Neste Izegem en Hooglede

Lindberg brilmonturen

Optiek Van Neste heeft meer dan 30 jaar ervaring en laat zich nog steeds inspireren door de traditionele waarden van een ambitieus familiebedrijf. Elke dag streven onze medewerkers naar optimale klantentevredenheid. Vol passie voor hun job onderscheiden onze beide teams uit Hooglede en Izegem zich dankzij drie klantgerichte pijlers: persoonlijke service, vakmanschap en een unieke specialisatie in doorvloeiglazen.

Dankzij onze exclusieve tevredenheidsgarantie weet u zeker dat we samen met u op zoek gaan naar de bril waar u zich het best bij voelt. Niet tevreden over uw aankoop? Geen probleem. We zoeken kosteloos samen naar een andere oplossing, of betalen uw aankoop zelfs terug. Rik Van Neste en zijn team ontvangen u graag in de winkel in Izegem, broer Koen en zijn medewerkers staan voor u klaar in de vestiging te Hooglede. Tot ziens!

Bril van de maand

In onze rubriek 'Bril van de maand' proberen wij wekelijks/maandelijks een brillenmerk in de schijnwerpers te plaatsen die de actuele brillentrend weergeeft. Dit kan een montuur zijn voor kids, dames & heren.

Bekijk onze bril van de maand

Bril van de maand Optiek Van Neste

specialist in doorvloeiglazen

Specialist in doorvloeiglazen

Dankzij onze exclusieve tevredenheidsgarantie weet u zeker dat we samen met u op zoek gaan naar de bril waar u zich het best bij voelt. Niet tevreden over uw aankoop? Geen probleem.

Lees meer over doorvloeiglazen

Nieuwe openingsuren in onze winkel te IZEGEM

Open dinsdag tot en met zaterdag: 9-12u & 14-18u.

Maandag & zondag gesloten.

Open gedurende gans het jaar, geen jaarlijks verlof.