Optiek Van Neste Izegem en Hooglede

Dé specialist in doorvloeiglazen

Specialist in doorvloeiglazen.

Een bril is niet enkel een nuttig hulpmiddel, het is ook steeds meer een modeaccessoire dat u toelaat uw eigen persoonlijkheid uit te drukken. Uw brilglazen helpen u de wereld beter te zien. Uw brilmontuur laat de anderen toe uw ware persoon te zien. De keuze van een geschikt montuur is dan ook uiterst belangrijk.

Maar er komt natuurlijk veel meer kijken bij het kopen van een bril dan de keuze van een montuur alleen. Nadat u langsgegaan bent bij de oogarts helpen wij u graag verder. Onze ervaring en kennis gaan terug tot 1978, toen we onze eerste optiekzaak openden in Izegem. Meer dan dertig jaar later combineren we die jarenlange expertise met een doorgedreven gebruik van hoogtechnologische apparatuur en geavanceerde informaticatoepassingen. Deze laten ons toe de glazen en monturen nog beter af te werken en u optimaal te helpen bij uw brilkeuze.

Tevredenheidsgarantie

Dankzij onze exclusieve tevredenheidsgarantie weet u bovendien dat wij samen met u zoeken tot u de bril gevonden heeft die bij u past en waar u het best mee ziet. Ook dat maakt deel uit van onze persoonlijke service die we hoog in het vaandel voeren.

Doorvloeiglazen of multifocalen zijn glazen waarmee je zowel ver, tussenin als dichtbij goed kunt zien. Dankzij de nieuwste generatie doorvloeiglazen kunnen we u een feilloze overgang en een optimaal zicht garanderen. Doorvloeiglazen zijn onze specialisatie, we durven dan ook zeggen: "Niet tevreden, geld terug!"

Kom gerust eens langs in één van onze winkels in Izegem of in Hooglede, zodat we met een klare kijk een antwoord kunnen geven op al uw vragen.