Optiek Van Neste Izegem en Hooglede

Brilglazen

Optiek Van Neste kan u een uitgebreid gamma aanbieden aan type's brilglazen. Niet alleen werken we samen met de grootste en beste brillenglasleveranciers (Carl Zeiss, Hoya, Essilor, Seiko, Nikon,... ), we hebben ook de ervaring en kennis in huis om uw brilglas perfect te monteren in ons eigen atelier-labo.

Multifocale glazen

Wij specialiseren ons in multifocale glazen. Doorvloeiers of multifocale/progressieve glazen zijn glazen waarmee u een goed zicht dichtbij - tussenin - én veraf hebt. Ook hier is het aanbod groot is, maar door onze kennis & ervaring op dit vakgebied hebben we enkele van de beste types hierin weten te selecteren waarvan we overtuigd zijn dat dit aan de meest veeleisende wensen kan voldoen. De nieuwste generatie doorvloeiglazen garandeert een feilloze overgang, met veel breedte zicht en een loepzuivere helderheid.

Computerglazen

Doet u veel computerwerk? Vele uren per dag zit u achter het scherm? Vermoeide ogen? Dan is een bril uitgerust met glazen met een computerfilter misschien wel de oplossing. Deze filter beschermt uw ogen tegen schadelijke stralingen van uw scherm/monitor en zorgt ervoor dat u een stuk minder hinder ondervindt.

Flinterdunne brilglazen

Ook voor flinterdunne brilglazen kunt u bij ons terecht. Aan de hand van computergestuurde apparatuur kunnen wij perfect simuleren hoeveel mm dik uw glas zal zijn na productie. Ook bij zwaardere waardes gaan wij op zoek naar het beste type glas met de fijnste afwerking zodat u een schitterend resultaat krijgt. Elk brillenvoorschrift is anders en elke klant is anders, daarom gaan wij altijd individueel en op basis van maatwerk te werk bij de keuze van het juiste type brillenglas.

Anti-kras & vuilafstotende laag

Dankzij de evolutie binnen de sector kunnen we op vandaag u type's glazen aanbieden met een zeer goede anti-kraslaag. Let wel, niets is krasvrij jammer genoeg. Maar de nieuwste anti-kraslagen zorgen ervoor dat uw brilglazen een stuk minder gevoel zijn aan krassen en andere negatieve invloeden op uw brilglas.