Optiek Van Neste Izegem en Hooglede

Brilmonturen

Een nieuwe bril kiezen bij Optiek Van Neste begint bij de keuze van de juiste brilmontuur.

Graag staan wij klaar om u te helpen bij deze belangrijke keuze. Door onze jarenlange ervaring & kennis letten we op verschillende parameters om u de ideale brilmontuur te presenteren.

We houden al van bij de keuze van de verschillende collecties bij onze leveranciers rekening met wat u als klant echt wil.

Modebewust, sterk, goede pasvorm zijn maar enkele van de parameters waaraan de keuze van brilmonturen wordt getoetst.

 

Ook heel belangrijk is het advies dat we u kunnen geven om bij de keuze van de brilmonturen te kunnen opteren voor die modellen waarbij de waarde van de brilglazen het best uitkomt; voor zwaardere waardes is een kleiner model bijvoorbeeld vaak optisch veel mooier.

Kleur- en stijladvies kunnen we u ook aanbieden. Elke persoon is immers anders, elke klant heeft andere voorkeuren, elk gezicht is verschillend van vorm. Dankzij ons ruim assortiment, zowel diep als breed - brede waaier aan merken en verschillende kleuren/grootte/breedte - vinden we samen de meest geschikte montuur voor u.

Brilmonturen inspiratie

We helpen u heel graag persoonlijk bij de keuze van een geschikte brilmontuur, u kunt alvast wat inspiratie opdoen op volgende websites: