Optiek Van Neste Izegem en Hooglede

Winkels te Hooglede en Izegem

Optiek Van Neste heeft meer dan 30 jaar ervaring en laat zich nog steeds inspireren door de traditionele waarden van een ambitieus familiebedrijf. Elke dag streven we naar optimale klantentevredenheid. Vol passie voor onze job onderscheiden de beide teams uit Hooglede en Izegem zich in het persoonlijk contact met de klant in een familiale sfeer, een individuele service en een uitgebreide vakkennis, ondersteund door een bijzonder ruim gamma aan brillenglazen en brillenmerken.

In 1978 startten broers Koen & Rik Van Neste in de Marktstraat te Izegem, 3 jaar later volgde een tweede vestiging te Hooglede. De zaak groeide en bloeide, zodat de oorspronkelijke winkelruimtes te klein werden. In 1989 werd een nieuwe winkel te Hooglede geopend, gevolgd door de opening van een nieuwe winkel in Izegem in 1992. De echtgenotes van Rik en Koen, Sabine en Greet, én 9 full time medewerkers vervolledigen het team.

Een warm familiaal contact met u, onze klant, is onze voornaamste zorg. Wij willen dat u zich bij ons 100% op uw gemak voelt. Sinds 1978 hebben we veel ervaring kunnen opdoen; deze ervaring gebruiken we dagelijks in ons contact met u, bij het adviseren van de beste montuur en het meest geschikte glas voor uw montuur.

Ook tijdens montages en reparaties mogen wij spreken van vakmanschap. Wij begrijpen dat uw bril een kostbaar stuk is en behandelen die dan ook met de beste zorg om u zo goed & zo snel mogelijk te helpen. Te Hooglede bestaat het team uit: Koen Van Neste en echtgenote Greet, oudste dochter Lieve Van Neste & haar man Jesse, jongste zoon Jan Van Neste, aangevuld met medewerkers Sandra & Danny C.

Het team te Izegem bestaat uit: Rik Van Neste en echtgenote Sabine, oudste zoon Bernard Van Neste, dochter Valerie Van Neste, dochter Cathérine Van Neste en haar man Gregory. Zoals u merkt een heuse familiezaak, waar het familiaal karakter en U als klant centraal staat.

Graag leren wij u beter kennen, breng een bezoek aan onze beide zaken en laat ons u bedienen met de beste service, "tot ZIENS"!

Winkels in Izegem en Hooglede