Ons nieuwe najaarskrant

10/11/2021 | Nieuws

Het afgelopen anderhalf jaar stond de wereld op zijn kop. Maar we zien licht aan het eind van de tunnel. Hoog tijd om alles opnieuw met een klare kijk te ontdekken. En daar helpen wij je maar al te graag bij!

Bij ons staat klanttevredenheid centraal. We houden dan ook altijd rekening met je smaak en persoonlijkheid. Als een bril niet 100% bij je past, dan is het niet de juiste. Onze missie? Ervoor zorgen dat iedereen die hier met een gloednieuwe bril naar buiten stapt, er beter mee (uit)ziet. Daar worden wij gelukkig van. Maar ook aan technische expertise geen gebrek! Dankzij onze jarenlange ervaring – sinds 1978! – kan je bij ons rekenen op deskundig advies en een uiterst professionele service. Wil je dit met je eigen ogen zien? Graag! Kom gerust langs voor een bezoek. In afwachting kan je je laten inspireren door onze gloednieuwe najaarskrant.

Veel lees- en kijkplezier!
‘de Optiek-familie-Van Neste’

 

van neste blog

Meer berichten om te lezen

Tips voor brilonderhoud!

Spoel altijd eerst je bril af met koud water. Bespuit eventueel de voor- & achterkant met de speciale Optiek Van Neste-spray. Kuis af met een zachte doek (geen papier). Gebruik geen aIcohoI, afwasmiddeI of andere producten om te reinigen.

Wij zijn veilig open

We blijven dus klaarstaan met ons team om jullie de beste service te geven tijdens deze moeilijke periode. Wel vragen we om de gekende voorzorgsmaatregelen te respecteren: op afspraak komen, mondmasker dragen, handen ontsmetten, afspraak max. 30 min, bij voorkeur...