Onze
Specialiteiten

Doorheen de jaren hebben wij een schat aan kennis en ervaring
verzameld. Je kan bij ons terecht voor vragen en professioneel
advies over de keuze van een nieuwe (zonne)bril, contactlenzen,
brillenglazen of sportbrillen.

wij zijn open op afspraak

Maak eenvoudig en snel online je afspraak

zonnebrillen

Bescherm je ogen tegen alle uv

Je ogen zijn kwetsbaar. Het is dus belangrijk om ze te beschermen zodat je in de zon ongehinderd kan genieten van een scherp en contrastrijk zicht. Zo mis je geen enkel mooi moment!

contactlenzen

Wij zoeken voor jou de gepaste lens in functie van jouw noden

Jarenlange ervaring en permanente bijscholing helpen ons voor iedereen een geschikte oplossing te vinden. Ook voor het meer gespecialiseerde werk staan we voor jou klaar. Lenzen zijn zo praktisch dat jong en oud ze willen dragen.

 

Lees meer

Ze passen bij elke levensstijl en elke reden is goed om ze te dragen. Wij beantwoorden graag al uw vragen over lenzen, en tonen je ook hoe je ze moet aanbrengen en onderhouden. Lenzen zijn voor ons maatwerk: wij zoeken voor jou de gepaste lens in functie van jouw noden en houden rekening met je levensstijl (daglenzen, 2-weeklenzen, maandlenzen, sferische of torische lenzen, enkelvoudige of multifocale lenzen,…). Aarzel dus niet om langs te komen in onze winkel. Onze specialist helpt je graag verder!

Progressieve glazen

Voor zowel nabijzicht als zicht op afstand

Wij specialiseren ons in multifocale glazen. Doorvloeiers of multifocale/progressieve glazen zijn glazen waarmee je een goed zicht dichtbij – tussenin – en veraf hebt. Ook hier is het aanbod groot, maar door onze kennis en ervaring op dit vakgebied hebben we enkele van de beste types hierin weten te selecteren waarvan we overtuigd zijn dat deze aan de meest veeleisende wensen kan voldoen. De nieuwste generatie doorvloeiglazen garandeert een feilloze overgang, met veel breedtezicht en een loepzuivere helderheid.

sportbrillen

Verbeter je sportprestatie met de juiste sportbril

Een speciaal aangepaste sportbril beschermt je ogen tegen stof, vuil én hinderlijke zonnestralen. Bovendien kan je genieten van scherp en helder zicht en ultieme bewegingsvrijheid.

 Evil Eye voor alle sportdisciplines

Evil eye-sportbrillen kunnen dankzij diverse opties eenvoudig op elke hoofdvorm en sportdiscipline worden afgestemd. Zo glijdt de bril niet weg, zijn er geen drukpunten en sluit hij veilig aan tijdens het sporten. De monturen zijn gemaakt van PPX, een materiaal dat speciaal voor Evil Eye is ontwikkeld. Dit weegt weinig en is sterk en buigzaam. De bril is dus niet alleen flexibel, maar ook stevig en slijtvast.

 Ook op sterkte

Alle sportbrillen van Evil Eye zijn verkrijgbaar met glazen op sterkte. Afhankelijk van het model worden deze direct in het montuur, met een adapter of met clips gemonteerd.

brillen voor kids

Kinderogen verdienen het beste van het beste!

Kinderen leren door te zien, dus verdienen kinderogen het beste van het beste! Geen probleem, denken vele ouders dan als de bril maar stevig is en tegen een stootje kan.

Hopelijk overleeft de bril het als zoon of dochter naar een verjaardagsfeestje, jeugdbeweging of sportclub moet …

low vision

Optiek Van Neste is gespecialiseerd in Low Vision

Soms helpt een bril met correctie of contactlenzen niet meer.
Indien je ondanks je bril of lenzen aan een gezichtsscherpte van minder dan 30% ziet, spreekt men van Low Vision of slechtziendheid.