Twee winkels
één verhaal

Elke dag streven beide teams, uit Hooglede en Izegem, naar optimale klantentevredenheid.
over ons

Passie voor zien

Optiek Van Neste heeft meer dan 30 jaar ervaring en laat zich nog steeds inspireren door de traditionele waarden van een ambitieus familiebedrijf.

Beide teams uit Hooglede en Izegem onderscheiden zich in het persoonlijk contact met de klant in een familiale sfeer, een individuele service en een uitgebreide vakkennis.

historie

Het prille begin

In 1978 startten broers Koen & Rik Van Neste in de Marktstraat te Izegem, 3 jaar later volgde een tweede vestiging te Hooglede. De zaak groeide en bloeide, zodat de oorspronkelijke winkelruimtes te klein werden.

In 1989 werd een nieuwe winkel te Hooglede geopend, gevolgd door de opening van een nieuwe winkel in Izegem in 1992. De echtgenotes van Rik en Koen, Sabine en Greet, en 9 full time medewerkers vervolledigen het team.

FAMILIAAL VAKMANSCHAP

De klant is koning

Een warm familiaal contact met jou, onze klant, is onze voornaamste zorg. Wij willen dat je je bij ons 100% op je gemak voelt. Sinds 1978 hebben we veel ervaring kunnen opdoen; deze ervaring gebruiken we dagelijks in ons contact met u, bij het adviseren van het beste montuur en het meest geschikte glas voor uw montuur.

Ook tijdens montages en reparaties mogen wij spreken van vakmanschap. Wij begrijpen dat uw bril een kostbaar stuk is en behandelen die dan ook met de beste zorg om u zo goed & zo snel mogelijk te helpen.

onze winkels

Ervaar de beleving van onze winkels vanuit huis

Izegem in 360°

Marktstraat 45, 8870 Izegem
051 30 69 83

Hooglede in 360°

Ieperstraat 38, 8830 Hooglede
051 24 15 35
ons team

Maak kennis met de Optiek familie Van Neste

Jesse en Lieve Therry – Van Neste
Rik en Sabine Van Neste
Koen en Greet Van Neste
Bernard Van Neste
Cathérine Van Neste
Valerie Van Neste
Sandra Witdoek
Frieke Vandekerckhove